İçeriğe Geç

Bilişim Avukatı Ücretleri

Bilişim avukatı ücretleri iki farklı şekilde uygulanır. Birincisi genel olarak bilişim konusunda avukata danışma işlemi için verilen ücrettir. Diğeri ise bilişim avukatına bir dava dosyası takip ettirmek istediğiniz de ödemeniz gereken değişecektir. Bu durumda ücret daha farklı olacak davanın zorluğuna gör değişecek ve talep edilen ücret daha fazla olacaktır. Gelelim bilişim avukatı 2021 yılı itibariyle danışmanlık ücretlerine,
  • İlk 1 saat için ödemeniz gereken 450 TL
  •  İlk 1 saati takip eden her saat için ödemeniz gereken ücret 270 TL olarak ücretlendirilmektedir.
Bilişim avukatına kişisel internet sitelerinin aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Bazı bilişim avukatları sorularınızı online olarak ücretsiz cevaplandırabiliyor. Ancak bu işlem için avukatlık tarifesinde belirlenen miktar; ilk 1 saate 935 TL, takip eden her saat için 435 TL olarak ücretlendirmektedir.

Ankara Bilişim Suçlarına Bakan Avukatlar

Bilişim sisteminin güvenliği ve buna bağlı verileri ya da kullanıcıları hedef alan ve bilişim sistemi kullanılarak işlenen suçlara siber suç denmektedir. Siber suçlar iki ana grup altında incelenir.
  1. Bilgisayarı hedef alan suçlar
  2. Başka suçları işleyebilmek adına bilgisayarları hedef alıp kullanan suç faaliyetleri
Siber suçlara örnek verecek olursak; e-posta ve internet dolandırıcılığı, yasak cihaz ve program kullanma, siber gasp, kimlik dolandırıcılığı, siber casusluk, tehdit, şantaj, fidye yazılımları, hakaret, bilişim sistemlerine girmek, finans veya kart bilgilerinin çalınması örnek olarak verilebilir. Bilişim suçları avukatı bilişim konusunda tecrübeli ve araştırmaları ile uzmanlaşan ceza avukatıdır.

Ankara Bilişim Suçlarına Bakan Avukatlardan Mehmet Türk Arslan İletişim

Her birimiz zaman zaman bilişim konusunda sıkıntılar yaşayabiliriz. Bu durumda bilişim avukatına ihtiyaç duyarız. Eğer sizin de Ankara bilişim avukatı arayışı içinde iseniz, Ankara bilişim suçlarına bakan avukatlardan Mehmet Türkaslan ile iletişime geçebilirsiniz. İnternetten içerik kaldırma, hakkınızda çıkan yalan haberlerin kaldırılması, adınıza açılan sahte sosyal medya hesaplarının kapatılıp bunu yapan kişilerin tespiti ve haklarında hukuki işlemlerin yapılması, Google’dan içerik kaldırılması vb. gibi işlemleriniz için hizmet vermektedir. Bu işlemlerin yanında instagram’da sahte hesapların kapatılması, youtube videolarının kaldırılması, telif hakkı ihlallerinin önlenmesi ve gerekli davaların açılması- ticaret ve mesafeli satış sözleşmesi gibi işlemler içinde arayabilirsiniz.
 
           
 

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Çerez Politikası hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.